Hart voor de zaak

Dagelijks bevinden we ons in sectoren en bedrijven die enorm van elkaar verschillen. We krijgen te maken met de meest uiteenlopende vakken, bedrijven en beroepen om ons heen. Alle sectoren hebben echter wat met elkaar gemeen. Er bevinden zich in elke sector mensen die erg goed zijn in hun vak. Die geloven in wat ze doen en hart hebben voor ‘de zaak’. 

En ze hebben allemaal klanten »

Wat ze ook met elkaar gemeen hebben, is dat ze stuk voor stuk klanten hebben. Of het nu een specifieke andere bedrijfstak is of mensen met een hulpvraag. Elk bedrijf heeft een klant. En precies in de ruimte tussen mensen die hun vak verstaan en hun klanten, is waar Oosterbreedte zich thuis voelt en kansen ziet.

Samenwerken met mensen die geloven in hun product en met hen van buiten naar binnen kijken. Vanuit klantperspectief. Markten veranderen namelijk continue. Focus houden op, en vanuit, de klant met veranderende behoeftes is na elke bocht weer een uitdaging.

We bouwen op wat er is en doen dat met respect en humor.

Ons zelf ontwikkelde 360° model is een handig hulpmiddel. Het laat zich bij elke opdrachtgever weer tot maatwerk vormen. Inzichten komen aan de oppervlakte, kwartjes vallen en we nemen mensen mee met wat ze al in zich hebben.

Wij brengen eenvoud terug in de strategie voor marketing en communicatie waardoor onze klanten hun markpositie kunnen behouden, uitbouwen en hun markt nog beter kunnen bedienen. Onze klanten passen daarna marketing en communicatie bewust toe in hun markt en bouwen verder op wat ze in huis hebben en weten.

Meer weten? Neem dan contact op!

« Wellicht tot snel