Waarmaker gezocht!

Oosterbreedte staat altijd open voor een nieuwe collega die:

Past bij ons team en onze filosofie
Wij staan voor eenvoud. Geen vuistdikke rapporten, maar eenvoudige concepten. Continuïteit van ons bedrijf is belangrijk, maar werkplezier staat voorop. En we vinden oprechtheid belangrijk. We zoeken mensen met bezieling, geen praatjesmakers. Daarnaast is kennis belangrijk. Je krijgt jaarlijks een ontwikkelbudget waarmee je jezelf naar hartenlust naar een hoger plan kunt brengen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Ruime ervaring heeft in communicatie, bij voorkeur aan de bureaukant
We zoeken een collega die gemakkelijk contact maakt. Een stevige persoonlijkheid. Iemand die leergierig en ambitieus is, met een opleiding op minimaal hbo-niveau. Geen starter, maar minimaal 5 jaar ervaring in communicatiefuncties en direct inzetbaar voor minimaal drie dagen in de week op een breed aantal opdrachten als allround-adviseur, tekstschrijver en contentspecialist. Ervaring in de rol van projectleider is een pre.

Resultaat voorop stelt
Communicatie is al ingewikkeld genoeg. Waar mogelijk, meten we het effect van wat we doen voor onze opdrachtgevers, zowel offline als online. Daar heb je ervaring mee.

Wat werken bij ons zo leuk maakt
Dat zou je eigenlijk aan onze collega’s moeten vragen. Aan Hilde (06 – 55202508) of Anneloes (06 – 15174666) bijvoorbeeld. Wij denken zelf dat de sfeer (open, humor, we bepalen samen), onze opdrachtgevers (voornamelijk organisaties met een maatschappelijk doel) en onze ambitie (we doen wat we leuk vinden en verdienen daar ons geld mee, niet andersom) een grote rol spelen.

Word jij hier blij van?
Dan worden wij misschien wel net zo blij van jou! Laat ons in maximaal 150 woorden weten waarom jij denkt dat dat zo is. En stuur ook je cv even mee. Mail naar niek@oosterbreedte.nl We zijn benieuwd!